rus
Яссы
22:18
Gumat de Caliu , , EcoOrganica".
Gumat de Caliu , , EcoOrganica". - фото 1 Gumat de Caliu , , EcoOrganica". - фото 2 Gumat de Caliu , , EcoOrganica". - фото 3 Gumat de Caliu , , EcoOrganica". - фото 4 Gumat de Caliu , , EcoOrganica". - фото 5
Обновлено: 22 января 2020, 16:31

Gumat de Caliu , , EcoOrganica".

оптовая цена
от 2 /litr
Условия поставки: FCA
Pagu Grigore
administrator
,  Кишинев, MD
на Флагма с 12 июля 2019

Описание

Fertilizator "Ecoorganic"
Compoziția clasică, absorbită în sine cea mai bună dintre rezervele de fertilitate a solului din turbă.
Ingrasamantul EcoOrganic este indispensabil in agricultura ecologica ca o sursa de compusi naturali si substante humice pentru cresterea activa a plantelor, crescand rezistenta la factorii de mediu nefavorabili si reducand in mod semnificativ nevoia lor de ingrasaminte minerale.
Materie primă
Turba este o resursă naturală strategică, cantitatea copleșitoare fiind situată în Rusia.
Condițiile meteorologice severe în părțile nordice și centrale ale Rusiei, precum și în Siberia, au asigurat acumularea de materie organică în sol, care nu a fost supusă mineralizării finale.
Datorită procesului de humificare, această substanță a dobândit noi proprietăți uimitoare, care au oferit o valoare agronomică enormă a turbei, care este o sursă neprețuită de compuși biologic activi. În primul rând, acestea sunt substanțe humice necondiționate și formele lor active - umatele de potasiu. În același timp, turba conține un număr de alți compuși valoroși - aminoacizi, carbohidrați, lipide, antibiotice naturale și așa mai departe.
Fabricarea de îngrășăminte pe bază de turbă este asemănătoare producției de băuturi nobile - vinuri și brandy. Numai datorită multor ani de experiență, am reușit să obținem extracte de fertilitate a solului sub formă de îngrășăminte din seria EcoOrganic. Aceste tehnologii sunt proprietatea națională a țării noastre și sunt destinate să servească prosperității Rusiei.
tehnologiei
Tehnologiile avansate bazate pe ani de cercetări de laborator și practici agricole vechi de secole asigură activarea întregului complex de substanțe organice de turbă (în principal substanțe humice) și producția de humați de potasiu biologic activi.
Toate produsele noastre se bazează pe activitatea pe termen lung a biologilor sovietici și ruși, a chimistilor și a oamenilor de știință din domeniul solului, care a fost încorporată în producția modernă de înaltă tehnologie a îngrășămintelor ecologice.
Efectul asupra plantelor
Conform ultimelor date științifice, îngrășământul EcoOrganic își începe activitatea la nivel celular, schimbând proprietățile membranelor celulare. Membranele sunt una dintre părțile principale ale oricărui organism viu, iar proprietățile lor determină în mare măsură caracteristicile dezvoltării și dezvoltării plantelor. Efectul humates asupra membranelor este exprimat în absorbția activă a nutrienților și, prin urmare, în acumularea lor activă și diviziunea celulară.
Un alt efect important al utilizării "Eco-Organics" este activarea proceselor redox, sinteza ATP, adică o creștere generală a potențialului energetic al celulei. Aceasta se manifestă în primul rând în ameliorarea respirației celulare (îmbunătățirea metabolismului și a creșterii plantelor) și fotosintezei (activarea acumulării de nutrienți - adică o creștere a randamentului și a calității acestuia).
Ca urmare, moleculele medicamentului, care penetrează în corpul plantei prin firele de păr sau lama de frunze, activează toate procesele din celule. Efectul caracteristic utilizării humatului de potasiu "EcoOrganica" este observat - o creștere accentuată a creșterii și dezvoltării plantelor la câteva zile după introducerea medicamentului.
Prelucrarea materialului de plantare. Prelucrarea semințelor și a altor materiale de plantare vă permite să obțineți lăstari prietenoși puternici, care nu se tem de îngheț, secetă sau boli. Tratarea semințelor și alte materiale de plantare se pot realiza împreună cu prelucrarea altor produse chimice de protecție a plantelor.
Prelucrarea plantelor vegetative. Tratamentele de primăvară afectează mai ales randamentul plantei, mai târziu - asupra calității culturii (proteină, gluten, uleiuri etc.).

Номер объявления: 1673518   |  просмотров: 47  
,  Кишинев, MD
на Флагма с 12 июля 2019

Похожие объявления

7
Pasta / pulpa din lemn de faina, Jetoane pentru fumat
1 €/кг  
Оптовая цена
0.40 - 0.50 $/кг
Федорук М.С., ФЛП, UA, 116 км +1 объявление
Producem și vindem făină din lemn de fag (paste / pulpă), chipsuri de lemn pentru fumat. Marfa este ambalată în pungi de polipropilenă de 15-20...
Показать еще
Свяжитесь с компанией
Pagu Grigore
administrator
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности компании.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет